Vi opererer med til og fra priser på våre behandlinger. Disse står oppgitt på våre nettsider. Våre priser differensierer i forhold til hvem som behandler deg, fra frisør til stylist, eller senior stylist. Prisene bestemmes etter erfaring og behandling.

En rekke behandlinger krever konsultasjon, disse tas på stedet før behandlingen starter og en pris vil bli gitt der og da.

Avbestilling av timer må skje innen 24 timer før pr. tlf, ellers vil man bli fakturert for 75% av beløpet.

Ta kontakt for konsultasjon dersom du ønsker hair extensions. Pris varierer på bakgrunn av mengde hår som må benyttes og arbeidet som legges inn i prosessen.

Vi gjør vårt beste for at ditt resultat skal bli optimalt, på bakgrunn av dette er det viktig at du benytter deg av produkter både anbefalt og kjøpt hos oss.

Ved oppsatt time for styling er det ønskelig at du møter opp med nyvasket og tørt hår da vask og føhn ikke er inkludert i prisen. Dersom dette ønskes, er det viktig at du gir beskjed på forhånd slik at det settes av nok tid.

Ved forsinkelser er det viktig å gi beskjed, da dette går utover behandlingstiden din og de etter deg. Derfor setter vi pris på å få en beskjed, slik at vi eventuelt kan kontakte neste kunde.

Klipp inkluderer vask og enkel styling.

For priser iht. brud og make-up, ta kontakt. Disse behandlingene utføres på bakgrunn av forespørsel.

Fargebehandling inkluderer vask og enkel føhn.